A través del meu programa, no solament treballarem una alimentació i uns hàbits saludables, sinó que practicarem, sobretot, una medicina preventiva, una de les bases més sòlides de l’ayurveda.

Entendràs quines són les eleccions alimentàries i d’estil de vida que s’adapten millor a tu.

T’ensenyaré a menjar segons les estacions de l’any, el moment del dia i la teva constitució. No suggereixo cap dieta en particular, ja que el que funciona per a uns no funciona per a tothom.

L’ayurveda estableix que el camí de cada persona cap a una salut òptima és únic, perquè cada persona és única.

El meu programa comença amb una primera consulta de 90 minuts. Durant aquesta sessió, obtindràs una comprensió més profunda sobre la teva constitució, el desequilibri que pateixes i els objectius de salut que t’hagis marcat; tot segons el diagnòstic ayurvèdic.

En la segona visita, et facilitaré un tractament altament personalitzat, que inclourà recomanacions sobre estil de vida, pràctiques diàries, asanes, pranayama i meditació. Rebràs una avaluació general de la teva salut i estil de vida amb recomanacions de suport/tractament. És a dir, pràctiques que pots començar a utilitzar immediatament per fomentar una bona salut i benestar general. Segons les teves necessitats, dissenyarem un pla amb eines, suggeriments pràctics, pautes dietètiques, exercicis i remeis casolans simples. Els aliments seran la nostra primera línia de defensa.

Aprendràs a fer servir una varietat d’aliments frescos i espècies específiques per aconseguir que la teva cuina sigui la teva pròpia farmàcia.


PREU:
Primera visita: 75 euros
Visites de seguiment: 50 euros


HORARI:
Tardes a convenir.


CONTACTE:
Irene Ferrer
Telèfon: 607 207 916
Email: ireneferrer60@gmail.com