_

Promoció Novembre

TOT EL MES DE NOVEMBRE us oferim l’oportunitat de visitar-vos amb la dietista i coah nutricional Karina Varela amb un descompte d’un 25%.

Aquesta promoció t’ofereix l’oportunitat de tenir un seguiment complet de dos mesos per aconseguir el teu objectiu. El programa consta de 4 visites on solament pagaràs 3, la quarta és totalment gratis! A més, amb aquesta promoció gaudiràs d’un seguiment de coaching nutricional gratuït durant tot un any.

El programa consisteixen en un seguiment complet, en la primera consulta analitzaré el teu cas en profunditat perquè puguis definir tu mateix quin és el teu objectiu i guiar-te en el com anem a aconseguir arribar a la meta que fixem. Treballaré en el disseny d’un menú totalment enfocat a millorar la teva salut, aconseguir el teu pes ideal i el més important aconseguiràs un pla 100% ADAPTAT al teu ritme de vida (família, treball, esport i vida social). Cap menú és igual, són totalment personalitzats. Un canvi d’hàbits progressiu que podràs conservar en el temps, amb eines que podràs utilitzar i amb la meva assessoria a tot moment i durant tot l’any següent a la consulta.

Si tens problemes de salut com hipertensió arterial, colesterol, síndrome pre-menstrual, dolors musculars, irritabilitat, insomni. Si tens molèsties digestives com digestions pesades, et repeteix el menjar, tens gasos, acidesa o còlon irritable i no has trobat solució mèdica, és hora que comencis a prendre consciència de la teva alimentació i amb petits canvis et pots trobar molt millor i guanyar qualitat de vida.

Si vols menjar més saludable per aconseguir el teu pes ideal o no estàs content@ amb la teva talla actual i et costa portar una dieta i mantenir-la, podem treballar junts per aconseguir-ho, el meu treball és que aconsegueixis la teva meta i que el canvi sigui progressiu i aconsegueixis mantenir-ho en la teva vida.

Truca al centre per aconseguir hora i si tens algun dubte em pots cridar directament.

Karina Varela (637934432)