_

Buscant l’origen de la malaltia

La homeopatia busca l’origen de la malaltia.

Arribem a ella gràcies a la nostra pediatra en aquell moment (Dra. Garriga) que és una altra súper professional. Llàstima que ja s’hagi jubilat.

La Doctora Montserrat Sotomayor ens va dedicar dues hores del seu temps per escoltar les nostres preocupacions i sobretot per intentar comprendre el perquè del problema que li havia sorgit a la nostra filla. Acudim amb la necessitat de resoldre els tics nerviosos que li havien aparegut recentment. Aquests tics cada vegada augmentaven més i es feien més visibles i aparatosos.

Crèiem que seria una qüestió lenta de resoldre, però la Doctora Sotomayor, no solament ens va donar tranquil·litat sinó que es va encarregar d’esbrinar l’origen d’aquests tics, parlant i analitzant a la nostra filla.

Ella mateixa ens va explicar que després d’uns anys dedicada a la medicina tradicional, s’havia plantejat tractar l’origen de les dolències, i no només els símptomes; ja que la majoria dels pacients que acudien a la seva consulta tornaven al cap d’un temps amb el mateix tipus de dolències. Va ser així com va descobrir l’homeopatia i es va dedicar a formar-se en aquesta disciplina.

_

Què és l’homeopatia?

(1) El terme homeopatia fa referència habitualment tant al mètode terapèutic que utilitza medicaments homeopàtics com, en general, als propis medicaments homeopàtics.

Una aproximació senzilla a l’homeopatia és la definició que proposa la RAE i que la qualifica com un “sistema curatiu que aplica a les malalties, en dosis mínimes, les mateixes substàncies que, en majors quantitats, produirien a l’home sa símptomes iguals o semblats als quals es tracta de combatre”.

Altres definicions expliquen l’homeopatia com un “mètode terapèutic que aplica clínicament el fenomen de similitud i utilitza les substàncies medicamentosas en dosis febles o en altes dilucions”.

(1) Text copiat del blog “Parlant d’Homeopatia”

_

L’anàlisi de l’homeòpata:

La Doctora Monserrat Sotomayor, explica molt bé en la presentació del seu web montsesotomayor.cat en què es basa l’anàlisi del homeópata:

“Mèdic homeópata unicista, dedicada a l’estudi de la malaltia des de la globalitat, entenent la salut com l’equilibri de la persona tant des del seu punt de vista físic com a emocional i la vida com un procés evolutiu, en el qual la malaltia ocupa un paper important que ens ajuda a créixer.

Des de l’homeopatia clàssica a la sensació vital, una evolució en la presa del cas per arribar a entendre en profunditat quin és el remei indicat en cada pacient, per aconseguir l’equilibri que ens porta a viure de la forma més saludable possible“.

La qüestió és que després d’una hora i mitja aproximadament, ens va fer una “radiografia” del caràcter de la nena i ens va deixar sorpresos quan va aconseguir trobar un dels detonants que a ella li havien fet sofrir tant.

Em va semblar increïble que després d’haver tingut llargues xerrades amb la meva filla, jo que sóc la seva mare, no hagués sabut veure on estava el fons de la qüestió.

_

El tractament homeopàtic:

El cas és que ens va receptar unes boletes homeopáticas que ella mateixa ens va facilitar i ens va dir que als tres dies els tics desapareixerien. També ens va donar un altre tractament de base per enfortir-la.
Doncs encara que sembli miraculós, als tres dies van desaparèixer els tics i la nostra filla semblava més relaxada i comunicativa.

La Doctora Sotomayor treballa tant amb adults com amb nens. Us recomano que si teniu algun problema que no pugueu solucionar per vosaltres mateixos, li consulteu. Per a nosaltres va ser una “benedicció”.
Ara queda saber on pots trobar a la Doctora Montserrat Sotomayor. Metge Homeópata col. 16889.– Visita en Mirasol, carrer Burgos 34, 1º

_

Torno:
Només puc dir una cosa: Carmen, “moltíssimes gràcies per explicar-nos la teva història i recomanar a la Doctora Montserrat Sotomayor“. Les teves paraules transmeten molt agraïment i això diu molt de tu i del treball de la Dra. Sotomayor.