A vegades en la nostra vida patim desànim, solitud, angoixa, desemparament, ràbia, inadaptació, desamor, o ens trobem amb dificultats que no podem resoldre sols..

Es possible que els motius del patiment que ens aclapara no siguin tan evidents, i les repeticions que patim, no tan conscients.

L’ estrès, la depressió, l’autoestima, l’ansietat, el pànic, els dols, les inhibicions, les pors, les fòbies, les obsessions, les crisis, les dificultats amb la sexualitat, els problemes per a relacionar-se… sovint són estats que sorgeixen en algun moment de la vida, o l’expressió de problemes que s’arrosseguen des de fa temps, determinats per cada història singular.

Quan una persona no pot resoldre sola de les seves dificultats, en aquell moment és un gran pas sol·licitar ajuda professional, per continuar el camí acompanyat i per alleujar el malestar.

Des de la meva consulta clínica treballo amb la paraula sobre el patiment psíquic, esbrinant això que motiva les dificultats, escoltant la tristesa, l’abatiment, la ràbia… per tornar la seva gestió a la persona que pateix d’elles i arribar a un territori de millora.

Acompanyo en el procés d’indagar, reflexionar i escoltar-se en el que és singular, per poder transformar i elaborar els motius de consulta.

Restituir un saber, patrimoni d’aquell que consulta, respectant la seva cerca en el que desitja. Sostenir la seva part de responsabilitat en el seu malestar, el torna més lliure.

Modalitats d’atenció clínica para Adults, Adolescents i Nens:
Entrevistes d’orientació.
Consultes diagnòstiques.
Entrevistes psicoterapèutiques a pares, parelles, família.
Psicoteràpia individual.
Atenció en castellà, català i francès.


PREU:
A consultar.


HORARI:
Dimecres tarda.


CONTACTE:
Ana Cesario
Psicòloga.
Nº Col.: 14.572
Psicoterapeuta acreditada por la FEAP
Telèfon: 625 921 179